Turnaj SNP

12.07.2011 19:28

 


V sobotu 9.7.2011 sa uskutočnil futbalový turnaj SNP, na ktorom sa zúčastnili mužstvá TJ Partizán Prochot, TJ Magura Poruba, OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom a domáci TJ Slovan Podhradie. Turnaj otvorila krátkym príhovorom starostka obce p. Ružena Boboková, v ktorom okrem iného podotkla, že toto športové podujatie sa nesie nielen v duchu 67. výročia SNP, ale aj ako pietna spomienka na dvoch našich priateľov, hráčov a funkcionárov p. Štefana Daňu a p. Jána Vidu. Spestrením turnaja bol zápas starých pánov , "Memoriál Štefana Daňu" medzi TJ Slovan Podhradie a TJ Partizán Cigeľ.

V úmornej horúčave obe mužstvá dokázali, že aj napriek veku, z futbalového kumštu ovládajú ešte veľmi veľa. Zápas sa skončil zmierlivo 3 : 3 a tak o víťazovi museli rozhodnúť pokutové kopy, v ktorých zvíťazilo mužstvo Cigľa. Víťazovi odovzdala pohár starostka obce p. Ružena Boboková a p. Miloš Daňo.

Víťazom turnaja sa stalo mužstvo OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom pred TJ Partizán Prochot, TJ Slovan Podhradie a TJ Magura Poruba.

Najlepším strelcom turnaja sa stal Ľ. Perniš z mužstva OFK Baník Lehota pod Vt. Ceny v podobe pohárov odovzdali mužstvám zástupca starostky p. Jozef Šnirc a predseda TJ p. Ladislav Harmanovský. Bodkou za týmto vydareným športovým podujatím, bolo poďakovanie za účasť všetkým mužstvám a fanúšikom jednotlivých mužstiev.